column – stiekem vissen

We roeien in een C4 op het Waaltje, tussen Heerjansdam en Rijsoord. Negen kilometer is het en we doen dat elke zaterdagochtend. Erg sportief vinden wij dat en meestal ook erg lekker, vooral als er geen wind staat.  Afgelopen zaterdag was het weer zo’n ochtend. Maar  in de buurt van Ross Lovell zag onze Wilde stuurman de twee dobbers niet van twee in camouflagekleding gestoken vissers. En dan denk ik: camouflagekleding? Meteen daarna komt er een beeld op van een vis die even poolshoogte neemt en tegen zijn maten zegt: he, gozer, een kerel in oranje jas. Duiken!  Curieus. Schutkleuren bij het vissen. Ik kan er niets bij bedenken. Misschien willen de vissers niet ontdekt worden. En dat snap ik dan weer wel.

20180107_142327.jpg

De vissers zijn niet te zien, maar zij droegen dan ook camouflagekleding.

% Berichten (1)

In aanmerking genomen dat de hengelsportvereniging de Waal ca. 2400 leden heeft ,
weten zij zich HEEL GOED te verbergen en hebben wij slechts sporadisch conflicterende
ontmoetingen met een van hun leden!