Sinterklaastocht

In het clubhuis verzamelen 41 leden zich om naar keuze ingedeeld te worden in een Wherry of een C4.

Rond 10 uur zijn we vertrokken richting Hendrik-Ido-Ambacht, daar aangekomen zaten Vera en Kees in de volgboot ons op te wachten met warme chocomelk en pepernoten.

De roeiers hadden het gelukkig niet koud en de stuurmannen/vrouwen hadden zich goed ingepakt met dekentje en mijter of pietenmuts.

Terug roeiend kwamen we langs de Theetuin en hebben we met hulp van de walpieten een goede ligplaats gevonden.

Bij de Theetuin konden we met elkaar genieten van lekkere soep en daarna een pannenkoek. Gezellig om alle roeiers met elkaar kletsend en etend bij elkaar te zien.

Bij terugkomst in het clubhuis werden we verrast met warme glühwein en speculaas, taaitaai of pepernoten.

Namens de activiteitencommissie

Agnes van Wees

Foto’s zijn hier te bekijken (alleen voor leden).