Toertochten

Toerroeien is een leuke manier om de roei-ervaring te vergroten. Roeien op meren, kanalen en rivieren, bij een andere vereniging en in een andere omgeving is heel inspirerend. Bij Roeivereniging Barendrecht zijn er verschillende vormen van toerroeien mogelijk.

Midweek roeien

Vijf maal per jaar gaan we een tocht roeien, met eigen boten of boten van een vereniging. Het aantal leden dat kan deelnemen hangt af van de beschikbare boten. Afhankelijk van de mogelijkheden wordt er onderweg gepicknicked of ergens geluncht.

De kosten voor deelname bedraagt gemiddeld € 5,-- per persoon. De boothuur hangt af van het beleid van de ontvangende vereniging. Wanneer de boten gratis ter beschikking worden gesteld, geven wij een bijdrage aan het botenfonds.

Er kan alleen worden ingeschreven door RVB leden die in de wherry zijn afgeroeid. Een intekenlijst hangt tijdig op het publicatiebord.

Verenigingen kunnen ook bij ons komen roeien en gebruik maken van ons clubhuis en boten. Wij zorgen en begeleiden dan onze gasten, zodat wij en zij een leuke en gezellige roeidag hebben.

toertoerenl

KNRB Toertochten

Deze tochten vinden voornamelijk in de weekenden plaats en worden overal in Nederland georganiseerd. De tochten verschillen in lengte van 15 tot 50 km en hebben soms een wedstrijdkarakter.

Zie jaarplanning of kalender voor een compleet overzicht van alle geplande toertochten.